Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zaútočil teleskopickou holí

Dvě dopravní nehody s lehkým zraněním a další zprávy z Přerovska 

Včera v Přerově v obchodním domě Tesco před 15.00 hod. fyzicky napadl 19letý mladík teleskopickou holí 21letého muže. Po předchozí slovní rozepři poškozeného udeřil do hlavy a způsobil mu tržnou ránu  v délce 1 cm. Doba léčení byla stanovena na jeden týden. Ke škodě na majetku nedošlo. Útočník je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí odnětí svobody na dvě léta nebo peněžitý trest.

Zjištění pachatelé krádeže. V červenci loňského roku došlo na stavbě dálnice D1 u obce Stříbrnice k odcizení volně odloženého kovového materiálu a stavební překlížky. Škoda byla vyčíslena na téměř 100 000 Kč a vznikla firmě z Brna. Intenzivním šetřením policistů se podařilo odhalit pachatele uvedeného skutku. Jedná se o dva muže ve věku 19 a 44 let z Kojetínska. Jsou podezřelí z trestného činu krádež a hrozí jim až tříletý pobyt za mřížemi.

Krádež vloupáním do garáže. V noci z úterý na středu neznámý pachatel vnikl do garáže u rodinného domu v obci Potštát. Zde stál osobní vůz Š 110, kterému pachatel rozbil okno a odcizil z něj motorovou pilu a kanystry s benzínem. Z prostoru garáže si odnesl ještě pneumatickou štípačku na dříví a rozbrušovačku. Majiteli vznikla škoda 17 200 Kč.

Dopravní nehody s lehkým zraněním.  Včera před polednem jel dosud nezjištěný řidič v obci Opatovice směrem na Hranice. V zatáčce přejel přes střed vozovky v době, kdy v protisměru jela 51letá řidička s osobním vozidlem Peugeot. Žena chtěla zabránit střetu obou vozidel a strhla řízení vpravo a vyjela  mimo vozovku, kde narazila do sloupu elektrického vedení. Spolujezdkyně na předním sedadle utrpěla lehké zranění s dobou léčení 2 - 3 týdny. Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 25 000 Kč.

K další nehodě došlo po 18.00 hod. v místní části zvané „Žebračka“. 27letá řidička jela ve směru od obce Prosenice na Přerov. Nepřizpůsobila rychlost stavu a povaze komunikace, na ujetém a neposypaném povrchu dostala smyk a narazila do stromu. I při této nehodě byl lehce zraněn spolujezdec na předním sedadle, kterého sanitka převezla k jednorázovému ošetření ( tržná rána na hlavě) do nemocnice v Přerově. Požití alkoholu před jízdou bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 90 000 Kč.

Zítra 16.1.2009 nebude preventivně informační skupina na pracovišti. Pro informace k aktuálním událostem volejte tel. 974 778 229

 

DN Opatovice.jpg DN Opatovice.jpg
 

 

vytisknout  e-mailem