Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Zaútočil na ženu, která venčila psa

PARDUBICE - Pomozte odhalit pachatele loupeže 

V sobotu 28. listopadu před jedenáctou hodinou večer vyšla na nábřeží Závodu Míru v Pardubicích mladá žena venčit psa, poblíž cyklostezky si všimla muže, který svítil baterkou okolo osobního vozidla, kontakt byl oboustranný, muž si všiml že má mobil, přiběhl k ní a napal ji se slovy dej mi ten mobil.  Slečna v šoku a se zraněním hlavy skončila v nemocnici.

Pachatel je neznámý, měřil zhruba 170 centimetrů, byl hubený, světlé pleti, mluvil česky bez přízvuku, na sobě měl tmavou bundu,s kamucí přetaženou přes hlavu, světlé kalhoty, přes obličej měl černou roušku.

Kdo je útočníkem, a proč ženě takovým způsobem ublížil, to kriminalisté prověřují. Možná se obával fotografie, když se pohyboval okolo zaparkovaného vozidla, možná chtěl jen mobilní telefon, který měla mladá žena u sebe. To vše je předmětem prověřování.

Máte-li o něm informace, volejte pardubickým kriminalistům přes tísňovou linku 158, nebo na číslo 974 566 651. Za jakékoliv informace vedoucí k jeho dopadení děkujeme. Pachateli za trestný čin loupeže hrozí až desetileté vězení.

por. Mgr. Eva Maturová
tisková mluvčí
30. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem