Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zaútočil na ženu (aktualizace obvinění)

BRNO: Způsobil jí vážná bodnořezná poranění. 

Aktualizace 13. září 2021

Soudce o víkendu rozhodl o vzetí šestadvacetiletého muže do vazby. Kriminalisté na případu nadále pracují.

Aktualizace 10.9. 17:45

Kriminalistům se díky intenzivnímu prověřování podařilo zajistit dostatek důkazů, aby obvinili šestadvacetiletého muže z vraždy ve stádiu pokusu. Nyní probíhají procesní úkony, na objasnění všech okolností tohoto činu i nadále pracujeme. 

Děkujeme veřejnosti za poznatky a spolupráci při řešení tohoto závažného případu. Muž je nyní v policejní cele a čeká na rozhodnutí o vzetí do vazby. 

mjr. Pavel Šváb, 10.9.2021

Aktualizace 8.9. 10:30

Případ převzali jihomoravští kriminalisté jako podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Nadále zjišťujeme totožnost muže zachyceném na videozáznamu krátce po činu. Informace k jeho totožnosti i další svědectví přijmou policisté na lince 158.

Aktualizace 19.00 

Přiloženy fotografie svědka, který se měl v kritickou dobu pohybovat poblíž místa činu. Kriminalistům by mohl poskytnout cenné svědectví. Informace k jeho totožnosti přijmou policisté na lince 158.

Brněnští policisté ve spolupráci se strážníky pátrají po neznámém útočníkovi, který měl zatím bez zjištěného důvodu zaútočit na mladou ženu. Atak se odehrál na lávce spojující park Koliště s areálem IBC. Kriminalisté uvítají případná svědectví řidičů jedoucích krátce před 15. hodinou po ulici Koliště či záznamy z palubních kamer jejich vozidel, které mohly zachytit událost. Poznatky přijmeme na lince 158. 

Děkujeme za spolupráci.

mjr. Pavel Šváb, 7.9.2021

vytisknout  e-mailem