Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zatímco dávala dítě do sedačky, zloděj jí vykradl kabelku

NÁCHODSKO – Tašku si odložila na parkovišti na zem mimo zorný úhel 

Auto není trezorIlustrační foto /Policie ČR
Náchodská policie vyšetřuje případ krádeže peněženky z kabelky na parkovišti v nákupní zóně u Kauflandu. Drzý zloděj tam přímo za bílého dne v poledních hodinách v sobotu 18. srpna 2012 okradl o peněženku maminku s malým dítětem.
 
Pachatel využil situace, kdy si žena neuváženě odložila kabelku na zem vedle auta a ukládala do dětské sedačky své malé dítě. Zatímco ji zcela zaměstnával potomek ve vozidle, spustila kabelku položenou na zemi vedle auta z očí. To stačilo zloději k jeho akci. Než se maminka otočila zpět ke kabelce, peněženku z ní měla pryč. S ní též 4.000 korun a veškeré osobní doklady své i dítěte. Navíc i platební kartu, kartu CCS a dárkové poukazy na nákup zboží v hodnotě 1.600 korun. Nákupy dětského zboží neopatrnou maminku přišly opravdu draho. Celkem jíz lodjě způsobil hmotnou škodu ve výši 6.000 korun.
 
Policisté po pachateli pátrají. Návštěvníky nákupních center policisté nabádají k opatrnosti a ostražitosti. Kdyby na parkovištích viděli nějaké divné osoby, ať neváhají volat policii.
 
Por. Mgr. Eva Prachařová
20.8.2012, 13.30

 

vytisknout  e-mailem