Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Zatajení Iphonu - Aktualizace

Policisté pátrají po dvojici, která si z restaurace kromě hamburgeru odnesla i mobilní telefon za dvacet tisíc korun. 

Aktualizace

Děkujeme veřejnosti za pomoc s pátráním. Na základě získaných poznatků se podařilo podezřelou ženu vypátrat. 

por. Bc. Richard Hrdina - 6. dubna 2023

Velmi draho vyšla šestačtyřicetiletého cizince návštěva restaurace rychlého občerstvení v pražských Řepích. Třiadvacátého března povečeřel se svou dcerou a při odchodu zapomněl na stole kromě tácu s odpadem i svůj mobilní telefon. Ten neunikl pozornosti vedlejší dvojice, která chvíli chodila kolem, a pak vyšla z restaurace ven zjistit, jestli je majitel telefonu už pryč. Po chvíli se vrátili zpět a „uklidili“ po muži jak tác se zbytky, tak i mobilní telefon. Poškozenému tím vznikla škoda za dvacet tisíc korun. 

Policisté z místního oddělení Řepy zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycené celé jednání obou podezřelých. Pokud kohokoliv z nich poznáváte, nebo máte jakékoliv informace o jejich pohybu, kontaktujte prosím linku 158. 

Popis ženy: věk 30 - 35 let, světlé pleti, vysoká 170 - 175 cm , světle hnědé vlasy stažené do drdolu. Na sobě měla khaki zimní bundu, šedé džíny s prodřenými koleny, černě tričko s nápisem Philip Plein a černé boty s růžovými tkaničkami. 

Popis muže: věk 30 - 35 let, světlé pleti, hubené postavy, vysoký 170 - 175 cm, světle hnědé vlasy stažené do drdolu. Na sobě měl tmavě modrou zimní bundu s šedou kožešinou na kapuci, bílé tričko, černé teplákové kalhoty s kapsami nad koleny a černé boty. 

Pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestný čin zatajení věci až jeden rok za mřížemi. 

por. Bc. Richard Hrdina - 3. dubna 2023 

vytisknout  e-mailem