Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zasněžené vozovky potrápily řidiče

PŘÍBRAMSKO - Během pátku a soboty řešili dopravní policisté na Příbramsku sedm dopravní nehod, při kterých sehrálo roli nepříznivé počasí. 

Většinou dostali řidiči při projíždění zatáčky či v klesání na vrstvě sněhu smyk. Škoda při těchto nehodách vzniklá byla vyčíslena na 400 tisíc korun.

V Sedlčanech 35letý řidič narazil čelně do protijedoucího vozidla značky BMW. Na dálnici u Staré Huti skončil 25letý motorista s autem ve svodidlech. Šestačtyřicetiletá žena v obci Hročápsko havarovala do boku traktoru s pluhem, který jel v protisměru. Třiapadesátiletý muž na Petrovicku narazil do sloupu telefonního vedení. Čtyři lehce zranění lidé, to je výsledek nehody v CHKO Brdy, kdy 59letý šofér zakončil jízdu čelním nárazem do stromu.

V sobotu ráno vjel na silnici I/18 v katastru obce Rožmitál pod Třemšínem 41letý řidič nejdříve do silničního příkopu, pak se vůz obrátil na střechu a nakonec narazil do dřevěného oplocení domu. V odpoledních hodinách jel s platným zákazem řízení a zřejmě pod vlivem alkoholu 53letý muž od Příbrami na Občov. Po projetí zatáčky dostal smyk a poté havaroval do stromu na levé straně komunikace. Automobil se následně obrátil přes střechu na bok. Sanitka motoristu převezla do nemocnice na preventivní vyšetření.

por. Bc. Monika Schindlová, DiS.
tisková mluvčí
P ČR Příbram
7. leden 2019

vytisknout  e-mailem