Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zapomněl, že má děti

A další případy z kladenské policie. 

 
Devětatřicetiletý muž z Ostravy dluží na výživném téměř devadesát tisíc korun. Od dubna 2008 do současné doby neplní vyživovací povinnost ke svému sedmnáctiletému synovi a třináctileté dceři. Nyní je podezřelý z trestného činu zanedbání povinné výživy, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Kolébku prodal do zastavárny
Dne 14. února letošního roku bylo oznámeno, že byla z nezajištěné a volně přístupné stodoly v obci Tmáň odcizena starožitná dřevěná kolébka. Policisté následně provedli šetření v zastavárnách. Ve Slaném byla výše zmiňovaná kolébka nalezena a zajištěna. Policistům byl předložen příjmový doklad. Na základě toho byl vypátrán jedenatřicetiletý muž ze Slánska, který kolébku prodal za 200,- Kč. Ten policejní hlídce tvrdil, že kolébku nalezl v rozpadlé budově v obci Zlonice. Jelikož si muž přisvojil věc, která se dostala do jeho moci nálezem, bez přivolení osoby oprávněné, čelí nyní obvinění z trestného činu zatajení věci. Za tento přečin mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 
Zloději odcizili stavební materiál
Neznámý pachatel vnikl během minulého týdne do areálu firmy v Kladně v ulici Dubská, ze kterého odcizil stavební materiál. Jednalo se o fasádní trapézové plechy v hodnotě 80.000,- Kč, asfaltový pás v hodnotě 50.000,- Kč, pomocné omegy v hodnotě 50.000,- Kč a kovové svářence v hodnotě 75.000,- Kč.
 
Pátrání po vozidle
Během noci z úterý na středu odcizil neznámý pachatel osobní automobil zn. Renault Scénic zlaté barvy – metalíza. Zen byl zaparkován v obci Libušín v ulici Na Vyhlídce. Škoda byla vyčíslena na 140.000,- Kč.
 
nprap. Michaela Nováková
28.2.2013

vytisknout  e-mailem