Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zapomíná na děti

JABLONEC N.N. - Muž neplní svoji vyživovací povinnost a další zprávy 

Zapomíná na děti
Ze spáchání trestného činu Zanedbání povinné výživy je podezřelý 34-letý muž z Liberce. Rozsudek Okresního soudu v Jablonci n.N. mu stanovil, že má za povinnost vyživovat své dvě děti měsíčním příspěvkem ve výši 2 500 Kč měsíčně. Muž bohužel peníze neposílá a jeho dluh vůči dětem činí již 24 000 Kč. Za své počínání může být potrestán odnětím svobody v trvání až jeden rok.

V zajetí dvou nákladních vozů
Ve čtvrtek 26.11.2009 v 8,00 hodin ráno došlo na silnici v katastru obce Malá Skála k dopravní nehodě. S vozidlem Škoda Octávia combi jel ve směru od Malé Skály na Turnov 50-letý muž ze Železného Brodu. Ve stoupání v mírné pravotočivé zatáčce dojel pomaleji jedoucí nákladní automobil. Muž počal nákladní automobil předjíždět a přehlédl, že jejíž předjížděn dalším nákladním vozidlem. Došlo k nárazu předního rohu nákladního vozidla do levého boku osobního vozu. Nehoda dále zůstává v šetření Skupiny dopravních nehod. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 97 000 Kč.

Dvě vykradená vozidla vedle sebe
V průběhu noci ze středy na čtvrtek se v ulici U Rybníka vloupal neznámý pachatel do dvou zaparkovaných vozidel. Zloděj nezjištěným předmětem rozbil skleněnou výplň dveří vozidla VW Shuttle, kde poničil i interiér vozidla tím, že chtěl odcizit vnitřní vybavení. U druhé vozidla značky Škoda PickUp rozbil také okno a zevnitř odcizil lékárníčku, plastový kufřík na nářadí a větší množství nářadí a potřeb plynařů. Celkově způsobená škoda představuje částku 34 000 Kč.

 

vytisknout  e-mailem