Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Zapálené BMW souvisí se závažným zločinem - pátráme

Jihočeští kriminalisté potřebují pomoc veřejnosti, zejména řidičů, kteří v sobotu odpoledne projížděli po trase České Budějovice - Bechyně - Bernartice - Písek - Protivín. 

Jihočeští kriminalisté opět žádají veřejnost o pomoc s pátráním. V souvislosti s požárem vozidla BMW 120D černé barvy rz 6P32567, které bylo nalezeno v sobotu po sedmé večer u Protivína, žádají všechny řidiče, kteří se pohybovali po trase České Budějovice – Bechyně – Bernartice – Písek – Protivín o záznam z palubních kamer vozidel. Důležité je totiž zdokumentovat pohyb následně zapáleného vozu. Vozidlo BMW se na této trase pravděpodobně pohybovalo v sobotu 4. 9. 2021 odpoledne mezi dvanáctou hodinou a sedmou večer.

Shořelé vozidlo pravděpodobně souvisí s aktuálně prověřovaným závažným násilným trestným činem. Kriminalisté předpokládají, že po požáru vozidla se pachatel pohyboval pěšky v okolí Protivína a to v sobotu mezi šestou a osmou večer. Možná se snažil dostat do Českých Budějovic, vyloučit však není možné ani jiný směr. Mohl tedy v okolí Protivína stopovat nebo pod nějakou legendou požádat někoho o svezení, mohl také ale odcizit nějaký dopravní prostředek, kolo, motocykl či využít autobus nebo vlak. Jakákoliv souvislost či drobnost může být pro vyšetřování důležitá, všechny informace volejte na linku 158.

Kriminalisté nemohou zatím sdělit žádné další podrobnosti, aby neohrozili vyšetřování závažného zločinu.

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

7. září 2021

Odkazy do noveho okna

Protivín BMW

Protivín BMW 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem