Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zamilovaný malíř a jiné

DĚČÍN - Zamilovaný malíř; Ověnčen pomluvami; Vyhrožoval zabitím 

Zamilovaný malíř
 
HŘENSKO – Stříbrnou barvou vyslovil svou niterní myšlenku na zastávku v obci Kámen. „MILUJU TĚ AJO“ zdobí od prvního listopadového týdne zadní stranu autobusové zastávky, což se nelíbí jejímu majiteli a jenž hlásí škodu poškozením tři tisíce korun. Místní strážci zákona šetří novodobého umělce pro podezření z přečinu poškození cizí věci.
 
Ověnčen pomluvami
 
RUMBURK – V letošním posledním čtvrtletí zazněla prostřednictvím veřejných sdělovacích prostředků  na jeho adresu několik hanlivých a nepravdivých tvrzení. Jelikož se s tím nehodlá jen tak smířit, podal na otevřeného řečníka  trestní oznámení. To je teď v rukou rumburských kriminalistů, kteří celou věc sledují z úhlu možné pomluvy, za kterou trestní zákoník nabízí trest odnětím svobody až na jeden rok.
 
Vyhrožoval zabitím
 
VELKÝ ŠENOV - Dvojice mužů ze Šluknovského výběžku si ve čtvrtek patnáctého prosince 2011 krátce po sedmé hodině večerní vyslechla ústy rozohněného souseda několik výhrůžek, které v nich vzbudily obavu o jejich životy. Útočník měl svá slova údajně doprovázet i namířenou zbraní, proto se do prošetření celé události vložila místní policie. Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti. Tak praví trestní zákoník.
 
 
20. prosince  2011, Děčín
 
nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 208, 724 156 293

vytisknout  e-mailem