Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměstnal zloděje

TEPLICE - Krádež ve firmě, Okradena během chvíle, Zadržen občanem.. 

Zaměstnal zloděje
 
 Zaměstnance do svého podniku si špatně vybral majitel skladu pneumatik. 31 letý muž totiž během 14 dní odcizil ze skladu 34 kusů hliníkových disků a to různých značek a rozměrů. Disky postupně vynášel ven z objektu, kde je uschoval do kontejneru s odpadem a dírou v plotě je pak vynášel mimo areál. Celkem odcizil disky za 108 000,-Kč. Policejní komisař sdělil zloději obvinění z krádeže.
Během chvíle přišla o kabelku
 
O kabelku s osobními věcmi přišla návštěvnice obchodního centra v Srbicích. Ta šla vrátit nákupní vozík do přístřešku, kdy nechala u svého vozu pootevřené okénko. To stačilo neznámému zloději, který se nahnul do vozidla a ze sedačky odcizil kabelku s peněženkou, mobilem a dalšími věcmi v hodnotě 12500,-Kč. Během krádeže seděla na zadním sedadle nezletilá dcera okradené. Po zloději policisté pátrají.
Zadržen všímavým občanem
 
V Bílině došlo o víkendu k okradení 60ti leté ženy. Ta šla po chodníku na sídlišti, když k ní přiběhl 29letý místní muž, který jí z levé ruky vytrhl kabelku a dal se na útěk. O pár metrů dál byl však zadržen statečným všímavým občanem,přičemž kabelku při útěku odhodil do křoví a peněženka ženy u něj byla nalezena. Všechny odcizené věci si poškozená na místě převzala zpět a zloději policisté sdělili podezření z přečinu krádež. .
 
Teplice, 2. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem