Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměřil se na nářadí

TEPLICKO - Recidivista pronesl lup ven z prodejny v tašce; Krádež peněženky objasněna... 

Zaměřil se na nářadí

     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 55letému recidivistovi, který v neděli odpoledne odcizil v teplické prodejně hasáky, zkoušečky, šroubováky, kleště a další nářadí.

     Věci v hodnotě přes dva tisíce dvě stě korun, které vzal z prodejních regálů, si schoval do své tašky a bez zaplacení je pronesl pokladní zónou. Lapkovi, který už má s trestnou činností značné zkušenosti a navíc je v podmínce, hrozí v případě uznání viny v krajním případě až tříleté vězení.

Krádež peněženky objasněna

     Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se bude zodpovídat 47letý muž, který je podezřelý, že v polovině prosince v teplickém obchodním centru vešel do neuzamčeného zázemí pro personál prodejny s oblečením. Z odloženého batohu pak odcizil peněženku s platební kartou a finanční hotovostí v drobných mincích. Přestože způsobil škodu jen necelých pět set korun, s ohledem na jeho pestrou trestní minulost mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo v době od 8:00 do 13:00 hodin v Teplicích na Benešově náměstí naproti prodejně asijských potravin. Neznámý řidič měl poškodit pravý bok zaparkovaného vozidla BMW X7 a následně z místa odjet, aniž by splnil povinnosti dané zákonem při účasti na dopravní nehodě.

          Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy pořízené v době nehody, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

20. ledna 2022, mjr. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem