Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zálohy si nechával pro sebe

ČESKÁ LÍPA - Obchodní zástupce okrádal firmu.  

Zloděj kradl v bytě

ČESKÁ LÍPA - Z bytu zmizela hotovost.

   Českolipští policisté prošetřují vloupání do bytu v panelovém domě na sídlišti Špičák. Zatím neznámý poberta u bytu vypáčil vstupní dveře a vnikl dovnitř. Celý byt následně prohledal a odcizil z něj v kuchyni odložený fotoaparát. Pachatel navíc odcizil i finanční hotovost, kterou nalezl uloženou v obálce a ukrytou v šatní skříni pod oděvními svršky. Celkem nenechavec způsobil 48letému majiteli škodu za 30,5 tisíce korun. Pachateli za krádež a porušování domovní svobody hrozí až tříleté vězení.

 

Zálohy si nechával pro sebe

ČESKÁ LÍPA - Obchodní zástupce okrádal firmu.

   Z trestného činu zpronevěry obvinili policisté 33letého muže z Litoměřicka. Muž byl obviněn z toho, že jako obchodní zástupce firmy zabývající se prodejem stavebního materiálu celkem ve dvou případech převzal od zákazníků firmy finanční hotovost za stavební materiál a tu místo aby odevzdal do pokladny, si ji ponechal pro vlastní potřebu. Celkem tak firmě zpronevěřil 84 tisíce korun. Za spáchání trestného činu mu hrozí až tříleté vězení.

 

Přišel o peníze

ČESKÁ LÍPA - Vykradli mu auto.

   O finanční hotovost, platební kartu a osobní doklady přišel muž v Jestřebí. 55letý muž zaparkoval osobní motorové vozidlo značky Škoda Fabia na několik minut před domem v Jestřebí a ponechal v něm  pánskou tašku s hotovostí, doklady a platební kartou. I tak krátká chvilka postačila pachateli k tomu, aby u vozidla rozbil boční okénko a tašku z něj odcizil. Majiteli způsobil škodu za 25 tisíc korun. Svým jednáním pachatel naplnil skutkovou podstatu hned dvou trestných činů a to krádeže a neoprávněného držení platební karty. V případě dopadení mu za to hrozí až dvouletý trest.


 

vytisknout  e-mailem