Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zákony platí pro všechny

CHOMUTOV - Přišel o doklady a peněženku, Opilý způsobil nehodu.... 

I ženy nerespektují zákon
Na chomutovském sídlišti Kamenná kontrolovala policejní hlídka projíždějícího peugeota. Na volantem seděla tentokrát žena – 27letá Chomutovačka. Na výzvu k předložení řidičského průkazu žena odpověděla, že jej nemá. Další šetření odhalilo, že má navíc vysloven Okresním soudem v Lounech zákaz řízení motorových vozidel. Podezření ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění si pachatelka převzala a byla propuštěna. Její další vyšetřování bude probíhat na svobodě.   
 
Přišel o doklady a peněženku
20letý muž se vrátil domů, do Nepomyšle, bez své  peněženky.  Při návštěvě Klášterce nad Ohří ponechal vozidlo zaparkované před domem nejen neuzamčené, ale i se staženými okny. Neznámý zloděj této skutečnosti využil a odcizil mu peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. Při výslechu na policii muž uvedl, že mu vznikla škoda ve výši 3700 korun.
 
Opilý způsobil nehodu
Obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky čeká na 24letého Chomutováka. Policejní hlídka muže zadržela krátce poté, kdy v Jirkově způsobil dopravní nehodu. Bylo totiž zjištěno, že řídil po předchozím požívání alkoholických nápojů. Tuto skutečnost potvrdila provedená dechová zkouška, při které přístroj naměřil 1,44 promile alkoholu v dechu. Posilněn alkoholem, nezvládl rychle jedoucí vozidlo na zimních pneumatikách, dostal smyk a narazil do kovového zábradlí. Nikdo naštěstí nebyl zraněn, oprava poškozeného vozidla bude stát nejméně deset tisíc korun, dalších pět tisíc pak oprava znehodnoceného zábradlí.
 
Vloupání do restaurace
Do jirkovské restaurace se vloupal zloděj. Pachatel vnikl oknem dovnitř,  prostor prohledal, u lednice vypáčil zámek a sebral dotud  lahve s alkoholem. Kromě toho zmizela i kamera a DVD přehrávač. Tím se celková škoda vyšplhala na osm tisíc korun. Po pachateli nyní pátrají policisté.   
 
Na diskotéce se poprali
Když se vydal mladík z Křímova s kamarádem do Chomutova na diskotéku, jistě netušil, že skončí u lékaře. Při popíjení piva jej totiž napadl jeden ze zaměstnanců podniku. Několik úderů do obličeje způsobilo zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Doba léčení bude upřesněna dodatečně, ale již nyní je jasné, že 35letý útočník bude obviněn z trestného činu výtržnictví.
 
 
 
  
 
 
  
 

vytisknout  e-mailem