Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Zákaznice prodejny přišla o kabelku

PELHŘIMOVSKO: Žena měla kabelku pověšenou na nákupním vozíku 

Humpolečtí policisté šetří případ krádeže kabelky, ke které došlo v neděli odpoledne v supermarketu na Pražské ulici v Humpolci. Dosud neznámý pachatel po sedmnácté hodině v prodejně využil toho, že nakupující žena si svoji kabelku pověsila na nákupní vozík a při krátké nepozornosti majitelky kabelku odcizil. Společně s kabelkou přišla žena o dva mobilní telefony, finanční hotovost, doklady, klíče a dioptrické brýle. Celkovou škodu vyčíslila na dva tisíce korun.
Policisté po přijetí oznámení případ zadokumentovali a šetří ho pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku. Po pachateli i odcizených věcech pátrají.
 
Policisté opět upozorňují zákazníky prodejen, aby své věci, tašky, kabelky a batohy měli neustále pod kontrolou. Kabelky a cenné věci nepatří na nákupní vozík. Stačí malá chvilka nepozornosti, kdy se nakupující věnuje vybíranému zboží, a může přijít o peníze, doklady a další důležité věci. Proto policisté nabádají zákazníky obchodů, aby tyto cenné věci měli stále u sebe a pod dohledem. Vyhnou se tak nepříjemnému překvapení, kdy například až u pokladny zjistí, že nákup nemají čím zaplatit.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
14. dubna 2015

vytisknout  e-mailem