Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zajímal se o horská kola

VSETÍNSKO: Zloději kol hrozí až tři roky vězení. 

Policisté v minulých dnech sdělili podezření muži, který ve dvou případech odcizil ve Valašském Meziříčí horská jízdní kola.

V polovině srpna ve Valašském Meziříčí u ubytovacího zařízení nenechal zloděj na pokoji ve stojanu postavené a lankovým zámkem uzamknuté horské jízdní kolo. Kolo si tam ponechala dvacetiletá žena z Valašskomeziříčska. Když se ke stojanu vrátila, kolo ani zámek tam již nebyly.

O dva dny později se podobný případ stal ve Valašském Meziříčí v areálu jedné z firem. Tam si dvaadvacetiletý muž z Čech přimknul lankovým zámkem kolo k druhému. Ani on po návratu kolo ani zámek nenašel.

V obou případech se jednalo o horská jízdní kola, kdy škoda dohromady činila třináct a půl tisíce korun. Policisté i kriminalisté ihned po kolech i pachateli začali pátrat. Získali informace, které je dovedly k jednadvacetiletému muži z Rožnovska. Ten se jim dostal do rukou ve středu a ještě téhož dne si převzal sdělení podezření z trestného činu krádež. Kola už muž nemá, co nejdříve se jich zbavil a utržené peníze použil pro svoji potřebu. Nyní mu u soudu hrozí až tříleté vězení.

25. června 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem