Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zájem o vozidla Škoda Octavia

PRAHA VENKOV – ZÁPAD – Jeden se o odcizení auta pokusil, ale nevyšlo mu to, druhému to podařilo. 

Policisté z Obvodního oddělení Mníšek pod Brdy pátrají po neznámém pachateli, který se pokusil v úterý 3. ledna 2017 v době od 23:50 hodin do 23:53 hodin odcizit vozidlo Škoda Octavia combi zaparkované před domem v obci Líšnice.

Dosud nezjištěný pachatel ve výše uvedené době nejdříve poškodil zámek levých předních dveří, poté rozbil skleněnou výplň levých předních dveří, následně odjistil uzamčení vozidla, kde poškodil spínací skříňku. Tímto jednáním se pokusil vůz v hodnotě okolo 75 tisíc odcizit, avšak se mu to nepodařilo. Škoda na poškozeném vozidle byla vyčíslena okolo 15 tisíc korun českých.

V případě dopadení hrozí pachateli až dvouletý trest odnětím svobody.

 

Po dalším neznámém pachateli pátrají policisté z Obvodního oddělení Řevnice, který v době od půl dvanácté dopoledne 4. ledna do večerních osmi hodin 5. ledna 2017 odcizil nezjištěným způsobem uzamčený osobní automobil Škoda Octavia combi modré barvy, jež byl zaparkován na parkovišti u vlakového nádraží Řevnice.

Pachatel, který odcizil vozidlo v hodnotě okolo 200 tisíc korun českých, hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

 

 

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov – ZÁPAD
6. ledna 2017

vytisknout  e-mailem