Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zadržení tří mladíků

Okapové měděné svody ukryli do křoví 

     Dne 2. srpna 2012 v brzkých ranních hodinách bylo oznámeno na MP Kladno, že v době  kolem půlnoci mezi 1. až 2. srpnem 3 mladíci nesli plechové měděné svody v Kladně ulicí Krátká a poté je ukryli do křoví v ulici J. Kociána a následně z místa utekli. Na základě přijatého oznámení hídka MP dle popisu 3 podezřelé pachatele chytila a na místo přivolala policisty OOP Kladno. Policejní hlídka u těchto 3 výtečníků zjistila totožnost a byli převezeni na policejní služebnu k provedení prvotních procesních úkonů. Po vytěžení byli mladíci (ve věku 23 let z Kladna, 23 let z Kladenska a 19 let ze Slánska) umístěni do policejní cely. Případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a všichni tři pachatelé jsou podezřelí z trestného činu porušování domovní svobody a krádeže formou spolupachatelství. Jeden z mladíků (23 let z Kladenska) byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost stíhán. Na pokyn OSZ v Kladně byli všichni tři podezřelí pachatelé propuštěni  ze zadržení a nyní jsou šetřeni na svobodě.

3. sprna 2012

nprap. Jana Šteinerová  

 

Další případy z Kladenska

Poškozování cizí věci - dne 1.8.2012 neznámý pachatel postříkal zelenou barvou fasádu rodinného domu v Kladně-Švermov v ulici Jar. Seiferta. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 40 000,-Kč a  dopustil se tak trestného činu poškozování cizí věci.  Stejného trestného činu se dopustil dosud neznámý pachatel, který v době mezi 30.až31.7.2012 postříkal sprejem levou stranu autobusu, který byl zaparkován na volném prostranství v obci Stochov v ulici J.A.Komenského. Pachatel nastříkal žlutozelenou barvou nápisy na karoserii i okna v délce 10metrů  a výšky 2 metry. Způsobëná škoda činí 50 000,-Kč.     

Krádež kol - za užití násilí vnikl neznámý pachatel do společné kočárkárny v přízemí domu v Kladně v Litevské ulici a odcizil odtud 2 pánská jízdní kola v celkové hodnotě 35 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem