Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Zadrženi tři celostátně hledaní muži

V noci z pátku na sobotu  

se na Karlovarsku uskutečnila další z bezpečnostních akcí “Úklid“, která byla zaměřena na pátrání po hledaných osobách, věcech pocházejících z  trestné činnosti, zbraních,  střelivu, výbušninách a drogách. Zároveň proběhla  kontrola  zaměřená na prodej  cigaret a alkoholu, hráčů v hernách, dodržování pobytových podmínek cizinců a také na bezpečnost v silničním provozu.

Akce se zúčastnilo 7 policistů z obvodního oddělení Teplá, Toužim a Bečov společně s jedním čtyřnohým specialistou na vyhledávání drog a jedním pátracím psem. 

V noci policisté provedli kontroly restauračních zařízení a heren, kde nezjistili žádné podávání alkoholu mladistvým.

Při akci policisté zjistili, že v jednom z místních bytů v obci Služetín se schovává celostátně hledaná osoba. Okamžitě byl dům obklíčen, aby bylo zabráněno možnému útěku hledaného. Psovod společně s policisty na základě trestního řádu vnikl do bytu, kde nalezli za kuchyňskou linkou schovaného 23-letého muže z Tepelska.

Další informace vedla do rodinného domku v obci Pěchovice, kde se měl schovávat 21-letý celostátně hledaný muž z Teplicka. Policisté opět využili zákonných prostředků a prohledali dům. Zde v prvním patře nalezli schovaného muže. Překvapením pro policisty bylo, že společně s hledaným mužem zde nalezli 25-letého celostátně hledaného po kterém již rok  pátrají.

Na všechny zadržené osoby byl soudy vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, kterému se doposud úspěšně vyhýbaly. Policisté u zadržených mužů také prošetřují, zda se nedopustili trestného činu maření úředního rozhodnutí, když řádně nenastoupili do výkonu trestu.

vytisknout  e-mailem