Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zadržení pachatelé z loupežného přepadení

Slaný - Tři pachatelé, kteří přepadli mladíka ve Slaném, byli dopadeni. 

     Dne 19. spna 2013 v době mezi 23.30 až 23.40 hodin došlo  k loupežnému přepadení 22 letého mladíka z Kladenska v lokalitě za obchodním domem ve Slaném v Ouvalově ulici. Loupežného přepadení se údajně měli dopustit 3 mladíci ve věku 19 až 20 let z Kladna a Slánska, kteří se za použití násilí  po několika úderech do těla poškozeného zmocnili jeho batohu s osobními věcmi. Policejním šetřením byli tři výtečníci vypátráni a po provedení prvotních úkonů byli umístěni do policejní cely. V současné době jsou všichni tři pachatelé podezřelí z trestného činu loupeže.

21. srpna 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Krádež motocyklu - policisté nyní prošetřují případ trestného činu krádeže, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel, který v době mezi 19. až 20. srpnem 2013 v obci Buštěhrad v Revoluční ulici vnikl na pozemek rodinného domu odkud odcizil nezjištěným způsobem motocykl zn. Ducati Streetfighler. Pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 230 000,-Kč.

Odcizené nářadí - dne 20. srpna 2013 bylo oznámeno na linku 158, že v době mezi 19. a 20. srpnem 2013 došlo k odcizení nářadí ze staveniště společnosti v Kladně v ulici U Kožova Hora. Pachatel nejprve vnikl do areálu staveniště a poté do mrazírenské budovy, kde odcizil dřevěné bedny, které poškodil a poté z nich odcizil elektrické a pracovní nářadí,  např. rozbrusovačku, svářečku s příslušenstívm, vrtačku s příslušenstvím, sadu vrtáků, vrtákovou frézu, vodováhy atd. Svým jednáním způsobil pachatel společnosti škodu ve výši 67 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání - dne 19. srpna 2013 bylo oznámeno, že v průběhu týdne se neznámý pachatel vloupal za užití násili do sklepních prostor a poté do sklepní koje v Kladně v ulici V Bažantnici. Následně z prostor odcizil horské kolo, trekové kolo, pánské a dámské inline brusle, vrtačku a nářadí. Vzniklá škoda činí 42 000,-Kč Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Podvod - na policejní služebnu v Kladně Kročehlavy oznámil poškozený 37 letý muž z Kladna, že přes internetový portál koupil mobilní telefon  v hodnotě 10 500,-Kč. V rámci této  koupě  zaslal požadovanou finanční částku ve výši 10 500,-Kč na číslo účtu společnosti, ale telefon do současné doby neobdržel. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu podvod.

vytisknout  e-mailem