Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadržen na místě činu

TEPLICKO - Muž se vloupal do několika pokojů na ubytovně; Hledáme svědky nehody... 

Zadržen na místě činu

     Policisté z obvodního oddělení v Trnovanech zadrželi zloděje, který se v noci na Nový rok vloupal do nemovitosti v Teplicích. Kolem třiadvacáté hodiny vnikl 55letý recidivista do prostor ubytovny, kde se následně vloupal do pěti pokojů, ze kterých odcizil televizor a několik drobných věcí v celkové hodnotě deset tisíc korun.

     Na místě činu ho zadrželi policisté a muže předali kriminalistům, kteří lapku obvinili z krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody. Vzhledem k jeho trestní minulosti byl státnímu zástupci zaslán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, v případě uznání viny hrozí muži až osmileté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo28. prosince 2020 v 10:10 hodin v Bílině, ul. Pražská na parkovišti u Lidlu. Neznámá řidička vozidla Hyundai i20 bílé barvy při parkování narazila pravou přední částí svého vozu do levé zadní části zaparkovaného vozidla Škoda Rapid a následně z místa odjela, aniž by splnila zákonem stanovené povinnosti související s účastí na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vandal poškodil auta

     Policisté pátrají po neznámém vandalovi, který v sobotu kolem osmnácté hodiny poškodil v Teplicích několik aut. Pachatel v ulici Habrová poškodil čelní sklo, anténu a několik stěračů na pěti zaparkovaných vozidlech, majitelům způsobil celkovou škodu přes dvacet tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci, vandalovi hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

4. ledna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem