Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO - hledáme svědky dopravní nehody 

místo haváriemísto havárie
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek ráno 26. 7. 2012 patnáct minut po deváté dopoledne na začátku obce Rudník - Javorník ve směru od Trutnova. 
Dle dosud provedeného šetření trutnovských dopravních policistů došlo na uvedeném místě k havárii osobního motorového vozidla OPEL ASTRA, které sjelo do příkopu poté, co se vyhnulo čelnímu střetu s dosud neustanoveným autobusem, který při předjíždění skupinky cyklistů vyjel do protisměrné části vozovky. Řidič autobusu bez zastavení z místa nehody ujel. Při uvedené nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.
Policie České republiky v Trutnově tedy pátrá po řidiči dosud neznámého s největší pravděpodobností modrého patrového autobusu se zahraniční registrační značkou.
Z důvodu zjištění totožnosti řidiče dosud neustanoveného shora popisovaného motorového vozidla a zadokumentování přesného nehodového děje, žádá Policie České republiky každého, kdo by mohl k uvedené srážce a totožnosti vozidla uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktuje Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158. Děkujeme za spolupráci.
nprap. Bc. Udo Ertner
27. 7. 2012
 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem