Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Žádost o spolupráci

Středočeští policisté žádají veřejnost o jakékoliv informace k uvedeným dopravním nehodám.  

Dálnice D 5
 
I. DN
Ve středu 2. prosince 2009 ve 12:45 řídil nezjištěný řidič nákladní soupravu s návěsem ve směru jízdy od Prahy na Plzeň. V prostoru dálnice D 5 (před sjezdem na Loděnice – EXIT 10) z dosud nezjištěných příčin přejel z pravého jízdního pruhu do levého v době, kde v tu dobu jel nákladní automobil Mercedes Sprinter. Řidič Mercedesu začal ve snaze zabránit střetu prudce brzdit, dostal smyk a narazil do středových a poté pravých svodidel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdce. Řidič nákladní soupravy, který je podezřelý ze zavinění předmětné dopravní nehody, nezastavil a pokračoval dále v jízdě.
 
II. DN
V pondělí 7. prosince 2009 v 6:45 řídil neznámý řidič nákladní automobil nezjištěné barvy a typu po dálnici D 5 ve směru jízdy od Prahy na Plzeň. V prostoru 38,02 km dálnice D 5 z dosud nezjištěných příčin přejel z pravého jízdního pruhu do levého, čímž ohrozil osobní automobil tovární značky Peugeot. Jeho řidič při snaze zabránit střetu prudce zabrzdil, dostal smyk a sjel mimo komunikaci. Řidič nákladního automobilu, který je podezřelý ze zavinění předmětné dopravní nehody, nezastavil a pokračoval dále v jízdě
 
Středočeští policisté přivítají jakékoliv informace od případných svědků uvedených dopravních nehod na tel. čísle: 311 670 405.

vytisknout  e-mailem