Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 15.10.2021 ve 14:00 hodin, na místní komunikaci, v ulici Pivovarská před domem ve Vimperku. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, přesně nezjištěného vozidla, který se v uvedeném úseku dostatečně nevěnoval řízení vozidla, následkem čehož narazil do pravé zadní části zde zaparkovaného osobního vozidla Mazda. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na osobním vozidle Mazda ve výši 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 16.10.2021 v době od 03:30 do 09:00 hodin, před domem v ulici Hraničářská v obci Vimperk. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného vozidla Subaru Forester. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na vozidle Subaru ve výši 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 18.10.2021 ve 22:00 hodin, na parkovišti před OD Penny v ulici Primátorská v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, přesně nezjištěného vozidla, který se plně nevěnoval řízení vozidla, následkem čehož narazil do sloupu veřejného osvětlení, který se tímti ohnul. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na sloupu veřejného osvětlení ve výši 15 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 19.10.2021 v době od 10:46 do 10:48, v ulici Sadová ve Vimperku. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, přesně nezjištěného vozidla, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Volvo XC90. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na osobním vozidle Volvo ve výši 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 20.10.2021 v 06:17 hodin, na silnici II. třídy číslo 145, v úseku Netolice – Obora. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, přesně nezjištěné nákladní soupravy, který v uvedeném úseku nejel při pravém okraji vozovky, přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Iveco. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na nákladním vozidle Iveco ve výši 15 000 korun. Dopravní policisté žádají řidiče, kteří v uvedený den projížděli mezi 06:00 až 06:30 hodin úsekem Vitějovice – Němčice, aby poskytli možný kamerový záznam z jejich vozidla.

Dopravní policisté zároveň žádají případné svědky i ostatních shora uvedených dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

25. října 2021

vytisknout  e-mailem