Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO-hledáme svědky dopravní nehody 

místo nehodymísto nehody
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, která se stala v půl páté odpoledne úterního dne 11. 10. 2011 v katastru obce Hajnice na silnici třetí třídy několik set metrů ve směru jízdy na Hajnici od křižovatky Trutnov, Studec, Hajnice.
Dle provedeného šetření trutnovských dopravních policistů  havarovalo osobní motorové vozidlo Daewoo Kalos. Řidička policistům sdělila, že jí při průjezdu pravotočivé zatáčky z protisměru vyjelo v jejím jízdním pruhu neznámé červené osobní motorové vozidlo. Aby zamezila čelní srážce s protijedoucím automobilem, vyjela mimo komunikaci, kde dostala smyk a narazila do dřevěného kůlu. Uvedená dopravní nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění. Způsobená škoda byla vyčíslena na 30 tisíc korun.

Z důvodu pátrání po dosud neznámém řidiči, který seděl za volantem červeného osobního motorového vozidla nezjištěné značky, žádá Policie České republiky každého, kdo by mohl k uvedené kolizi uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktuje Dopravní inspektorát v Trutnově  nebo přímo linku 158.
nprap. Udo Ertner
20. 10. 2011

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem