Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Jihočeský kraj - Hledáme svědky dopravních nehod. 

Českokrumlovští dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, která se stala dne 28. listopadu v době okolo půl deváté večer mezi obcemi Hubenov a Kaplice na Českokrumlovsku. Došlo zde ke střetu vozidla tovární značky Fiat a dosud neustanoveného chodce, který byl v době dopravní nehody oblečen do tmavého oblečení a neměl na sobě žádné reflexní prvky. Při dopravní nehodě vozidlo narazilo do levé paže chodce. Řidič vozidla po nehodě ihned zastavil, aby poskytl chodci první pomoc. Ten ale z místa dopravní nehody utekl.

Českokrumlovští dopravní policisté žádají případné svědky uvedené dopravní nehody, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 232 250 nebo na lince tísňového volání 158.

Dopravní nehodu prošetřují také českobudějovičtí dopravní policisté. Ta se stala dne 4. prosince v době okolo 18:45 hodin mezi obcemi Poněšice a Hluboká nad Vltavou na Českobudějovicku. Řidič vozidla tovární značky Fiat Ducato zde musel u krajnice zastavit vozidlo tak, aby se čelně nestřetl s dosud neznámým protijedoucím vozidlem, které řídil dosud neustanovený řidič. Při tomto však došlo ke střetu zrcátek obou vozidel. Následkem dopravní nehody došlo u vozidla tovární značky Fiat Ducato k poškození levého zpětného zrcátka a skleněné výplně bočního okna na dveřích řidiče. Celková škoda na vozidle tovární značky Fiat Ducato byla odhadnuta na nejméně 20 000 korun.

Případní svědci se mohou na českobudějovické dopravní policisty obrátit na telefonních číslech 974 226 589, 974 226 588 anebo mohou volat na linku tísňového volání 158.

Za případnou pomoc děkujeme.

por. Miroslav Šupík, DiS., ck.pis@pcr.cz

1. prosince 2022

vytisknout  e-mailem