Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 28. 2. 2022 ve 13:50 hodin, na místní komunikaci v ulici 1. máje ve Vimperku. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič osobního vozidla Mercedes Benz, RZ: 3SD 7411, který při průjezdu touto ulicí poškodil pravou boční část zde zaparkovaného osobního vozidla Ford Mondeo. Poté z místa dopravní nehody ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford je odhadem 7 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 3. 3. 2022 v době od 13:15 hodin do 23:00 hodin, na parkovišti u supermarketu Kaufland v ulici Krumlovská v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neznámého vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Kia Ceed. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Kia  je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 12:00 hodin dne 4. 3. 2022 do 07:30 hodin dne 8. 3. 2022 na místní komunikaci v ul. Pod Hradbami v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného vozidla Škoda Fabia. Podezřelý řidič na místě dopravní nehody nezastavil a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je předběžně vyčíslena na 40 000 korun.

Dopravní policisté žádají o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 18:00 hodin dne 5. 3. 2022 do 10:00 hodin dne 6. 3. 2022 v ulici U Zastávky v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví a majetek jiných osob, následkem čehož s vozidlem narazil do oplocení u domu. Řidič na místě dopravní nehody nezastavil a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na oplocení je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají o informace k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici II. třídy číslo 145, ve směru jízdy Obora – Netolice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož svým zpětným zrcátkem narazil do zpětného zrcátka protijedoucího vozidla Škoda Octavia. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.  

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

11. března 2022

vytisknout  e-mailem