Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace ke smrtelné dopravní nehodě, ke které došlo dne 17.8. 2020 v 11:55 hodin na silnici II. třídy číslo 144, mimo uzavřenou část obce Tvrzice, ve směru jízdy Újezdec – Předslavice. Ze zavinění dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla Škoda Octavia, který z přesně nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do vzrostlého listnatého stromu. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dfne 10.8. 2020 v době od 11:00 hodin do 18:15 hodin, na místní komunikaci v ulici Mírové náměstí v Netolicích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a nehodu následně neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda je odhadována na 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

20.srpna 2020

vytisknout  e-mailem