Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 15:30 hodin dne 30.6.2021 do 10:00 hodin dne 1. 7.2021, na místní komunikaci, parkovišti v ulici Krumlovská v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného nákladního vozidla Scania s připojeným návěsem. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na nákladním vozidle Scania je odhadem 50 000 korun.  

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 22:30 hodin dne 30.6.2021 do 07:00 hodin dne 1. 7.2021, na místní komunikaci, v ulici Náměstí Přátelství v Prachaticích. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Citroen Xsara. Řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Citroen je odhadem 10 000 korun.  

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

7. července 2021

vytisknout  e-mailem