Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo  v době od 15:00 hodin dne 16.11.2021 do 15:00 hodin dne 18.11.2021 na místní komunikaci, v uzavřené části obce Prachatice, na nám. Přátelství. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného osobního vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Camiq. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na vozidle Škoda Camiq ve výši 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 24.11.2021 v 15:45 hodin, na silnici II. třídy číslo 143, v katastru obce Chroboly, ve směru jízdy Prachatice – Chroboly. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného nákladního vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo k bočnímu střetu  s protijedoucím nákladním vozidlem Iveco. Řidič na místě nehody nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na nákladním vozidle Iveco ve výši 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

26. listopadu 2021

vytisknout  e-mailem