Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 21:30 hodin dne 30.5.2023 do 07:30 hodin dne 31.5.2023, v uzavřené části obce Vimperk, na místní komunikaci v ul. K Rokli. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Roomster. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Škoda je předběžně vyčíslena na 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 31.5.2023 v 08:42 hodin, na silnici III. třídy číslo 14141, mimo uzavřenou část obce České Žleby, ve směru jízdy Volary – České Žleby. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky a částečně přejel do protisměru, kde zpětným zrcátkem svého vozidla narazil do zpětného zrcátka protijedoucího osobního vozidla VW Amarok. Neznámý řidič následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle VW je předběžně vyčíslena na 2 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

6. června 2023

vytisknout  e-mailem