Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 8.8.2023 do 12.8.2023, před bránou do areálu firmy Wanner.cz, v ulici Žernovická v uzavřené části obce Prachatice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čeho narazil do této vstupní brány, čímž poškozené organizaci způsobil škodu za nejméně 50 000 korun. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 12:00 hodin dne 12.8.2023 do 18:10 hodin dne 13.8.2023, na silnici II. třídy číslo 170 v obci Vacov. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámá řidič dosud nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného nákladního vozidla Ford Tranzit. Podezřelý řidič z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

21. srpna 2023

vytisknout  e-mailem