Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody  

Policie České republiky v Trutnově žádá veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v úterý 8. března 2011 pět minut před půl druhou odpoledne v katastru obce Mladé Buky na křižovatce s místní komunikací ulicí Rýchorská. 
Dosud nezjištěný řidič s vozidlem tovární značky BMW neznámého typu, černé barvy při odbočování vlevo z hlavní komunikace na místní komunikaci ulice Rýchorské, zřejmě nedal přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu značky Mazda 323. Znamení o směru jízdy řidič BMW nedával. Následně došlo v levém jízdním pruhu ve směru jízdy BMW ke střetu vozidel. Řidič BMW z místa nehody ujel, aniž by zastavil nebo kolizi nahlásil policistům. Naštěstí nedošlo ke zranění osob. U řidiče mazdy policisté požití alkoholických nápojů vyloučili dechovou zkouškou.
Za účelem zjištění co nejpřesnějšího skutkového děje a ke zjištění řidiče BMW, žádá Policie České republiky o pomoc případné svědky, kteří se v inkriminované době u místa nehody pohybovali nebo místem projížděli.  Jakoukoliv informaci k této nehodě je možno sdělit na Dopravní inspektorát v Trutnově nebo na bezplatnou linku 158.
Děkujeme za spolupráci.  

nprap. Věra Krejčová
9. 3. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Mladé Buky 8.3.

Mladé Buky 8.3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem