Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 22.12.2022 v 10:40 hodin na místní komunikaci, v ul. Zahradní v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Peugeot 307. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Peugeot je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 23. 12. 2022  v době od 70:00 do 08:00 hodin na parkovišti u obchodního dobu Lidl v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Vovlo. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Volvo je předběžně vyčíslena na 1 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

29. prosince 2022

vytisknout  e-mailem