Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 14. 3. 2022 v době od 11:00 do 13:40 hodin, na místní komunikaci v ulici Za Baštou, v uzavřené části obce Prachatice na přilehlém parkovišti. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a neřídil se předpisy silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Kia Picanto. Poté z místa dopravní nehody ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Kia je odhadem 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 16. 2. 2022 v 10:55 hodin, na silnici III. třídy číslo 14128, v uzavřené části obce Prachatice, v ul. Žernovická, ve směru jízdy Prachatice – Žernovice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neznámého vozidla, pravděpodobně vozu Škoda Fabia, červené barvy, který při vjíždění z místa ležícího mimo komunikaci na hlavní silnici, nedal přednost vozidlu Škoda Praktik, jedoucímu po hlavní komunikaci, následkem čehož došlo ke střetu těchto vozidel.  Podezřelý řidič na místě nejprve zastavil, ale poté z místa dopravní nehody před příjezdem policistů odjel. Hmotná škoda na vozidle Škoda Praktik je předběžně vyčíslena na 40 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravní nehodě můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

17. března 2022

vytisknout  e-mailem