Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 30. března 2022 v 12:55 hodin, na místní komunikaci silnice III. třídy číslo 14531, před domem v obci Staré Prachatice, ve směru jízdy Staré Prachatice - Husinec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla tmavě šedé barvy, který se svým vozidlem nejel dostatečně při pravé krajnici a částečně najel do protisměru, kde se čelním zrcátkem střetl  se zpětným zrcátkem protijedoucího osobního vozidla Škoda Octavia. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 4. dubna 2022 v 09:15 hodin, silnici I. třídy číslo 20, ve směru jízdy Vodňany – České Budějovice, 500 metrů za odbočkou na obec Malovice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného nákladního vozidla Avia, kterému z horní části návěsu odlétl kus ledu na přední část protijedoucího vozidla Renault Kangoo, které tímto poškodil. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 07:45 do 09:45 hodin dne 5. dubna 2022, v uzavřené části obce Prachatice, na  místní komunikaci v ul. Požárníků. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví a majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Honda CRV. Následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Honda je předběžně vyčíslena na 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

8. dubna 2022

vytisknout  e-mailem