Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace. 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 22.8.2020 v 01:55 hodin, na náměstí Svobody ve Vimperku. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného osobního vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil pravou přední částí do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia, které bylo následně odraženo na další zde zaparkované vozidlo Suzuki. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia ve výši 20 000 korun a na vozidle Suzuki vznikla škoda za zhruba 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 8.9.2020 v 17:00 hodin, na místní komunikaci v katastru obce Zálezly, ve směru jízdy Bolíkovice – Setěchovice. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený motocyklista, dosud nezjištěného motocyklu, který se neřídil pravidly silničního provozu, kdy při míjení se s cyklistou, jedoucího ve stejném směru jízdy, došlo k zachycení řídítky motocyklu o cyklistu, následkem čehož došlo k pádu cyklisty na vozovku. Motocyklista na místě zastavil, aby zjistil zdravotní stav cyklisty. Poté z místa nehody odjel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění cyklisty s dobou léčení v šetření. Dechová zkouška u cyklisty byla negativní. Hmotná škoda na jízdním kole značky

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 13.9.2020 v 15:55 hodin, na silnici II. třídy číslo 143, v ulici Jeronýmova v Husinci, ve směru jízdy Prachatice – Vlachovo Březí. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného osobního vozidla, který nejel při pravém okraji vozovky, následkem čehož došlo ke střetnutí zpětných zrcátek neznámého vozidla s protijedoucím osobním vozidlem VW Golf. Po dopravní nehodě neznámý řidič na místě nezastavil a následně nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na vozidle VW Golf ve výši 200 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 22:00 hodin dne 17.8.2020 do 07:00 hodin dne 18.9.2020, na místní komunikaci u domu, v uzavřené části obce Chlumany. Ze zavinění  dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, dosud nezjištěného osobního vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do pevné překážky - rozpojovací a jistící skříně. Po dopravní nehodě řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným odhadem hmotná škoda na jistící skříni ve výši 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

23. září 2020

vytisknout  e-mailem