Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody v Trutnově 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v sobotu v časných ranních hodinách 31. října 2009 v Trutnově na Horské ulici.
K dopravní nehodě došlo dle dosavadního šetření tím, že řidič neznámého vozidla při jízdě po přímém úseku místní komunikace neponechal dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za vpředu jedoucím osobním vozidlem značky Citroën, čímž následně došlo ke střetu pravé přední části neznámého vozidla s levou zadní částí vozidla Citroën. Vozidlo Citroën bylo následně odraženo vpravo mimo komunikaci na autobusovou zastávku, kde se převrátilo na svou levou boční část. Řidič neznámého vozidla poté z místa dopravní nehody ujel. Při této dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdce vozidla Citroën, sedícího na předním sedadle, který byl odvezen na ošetření do Oblastní nemocnice v Trutnově.
K vozidlu pachatele se na místě dopravní nehody podařilo ohledáním zjistit, že by se mělo jednat o vozidlo značky Škoda Fabia I po faceliftu. Vozidlo má pravděpodobně poškozenou pravou přední stranu ( nárazník, blatník ). Vozidlo by mělo být dle ohledání tmavé barvy.

Z důvodu řádného objasnění uvedené nehody Policie České republiky v Trutnově žádá každého, kdo by mohl k uvedené srážce uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Skupinu dopravních nehod v Trutnově na čísle 974539250, 974539251 nebo přímo linku 158.

Děkujeme za spolupráci

por. Bc. Jiří Prouza
6. 11. 2009
 

Odkazy do noveho okna

Citroën

Citroën 

Detailní náhled

Citroën1

Citroën1 

Detailní náhled

Citroën2

Citroën2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem