Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o sdělení k firmě

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost o informace – odpověď

Žadatel podal žádost podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „InfZ“), ve které se domáhá následujících informací, cituji: 

V rámci insolvenčního řízení vedeného u Krajského soudu v Ostravě pod sp. zn. …….., kde dlužníkem je společnost ………. IČ: ……., se sídlem ………, byl usnesením ze dne ……. č.j. ……….. insolvenčním správcem ustanoven ………………, se sídlem …………..

Insolvenční správce byl informován, že vašemu oddělení hospodářské kriminality mělo být v listopadu …….. jednatelem společnosti …….., IČ: ……….. doručeno oznámení o podezření ze spáchání trestného činu. Podezřelým měl být ………….

Insolvenční správce uvedené společnosti……..., IČ: ………, si tímto dovoluje požádat v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu informacím, ve znění pozdějších předpisů, o sdělení, zda bylo skutečně shora uvedené oznámení učiněno a pokud ano, tak v jakém stadiu se nacháhí, případně o zaslání informací o výsledku s připojením listin, kterými bylo řízení ukončeno či jinak vyřešeno.

Z důvodu potřeby konzultace mezi dvěma či více složkami povinného subjektu, které mají závažný zájem na předmětu žádosti, prodloužil povinný subjekt v souladu s ustanovením § 14 odst. 7 písm. c) InfZ lhůtu pro poskytnutí informace, o čemž jste byl vyrozuměn dne 22. srpna 2019.

Povinný subjekt žádost posoudil a jako odpověď Vám sděluje, že jednatel společnosti …….., IČ: ……., se sídlem……..nepodal v listopadu ……. trestní oznámení ve věci vedené pod č. j. KRPT-……..

Dokument č. j. KRPT-………., který uvádíte, se vztahuje k jiné společnosti, než kterou v žádosti zmiňujete.

vytisknout  e-mailem