Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb.

ÚSTECKÝ KRAJ - Anonymní trestní oznámení 

Dotaz:

V kolika případech bylo podáno anonymní trestní oznámení na žadatele nebo na zastupitele žadatele v již neprobíhajících trestních řízeních (myšleno v řízeních již pravomocně skončených a obsahujících jen ty informace, které neodporují ustanovení § 11 zákona č. 106/1999 Sb.), čeho se předmětná oznámení týkala (tímto je myšlen obsah resp. podstata oznámení tj. v čem je oznamovatelem spatřováno trestněprávní provinění…pokud taková sumarizace není v možnostech povinného subjektu, pak prosím o předložení kopií všech těchto trestních oznámení) a jakým způsobem byla související řízení ukončena (tímto je myšleno, jakým úkonem byla věc ukončena…pokud toto není v možnostech povinného subjektu, pak žádám o předložení kopií předmětných usnesení, jimiž byla věc odložena či jinak skončena).


Odpověď:

Žadateli bylo sděleno, že poskytnutí informace je podmíněno uhrazením nákladů na mimořádně rozsáhlé vyhledání informací.

Po zaplacení nákladů na mimořádně rozsáhlé vyhledání informací byla žadateli poskytnuta informace, že za dané časové období není v systému ETŘ Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje zaevidováno žádné anonymní oznámení na žadatele nebo na zastupitele žadatele.


23. 12. 2019

vytisknout  e-mailem