Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Žádost o poskytnutí informace

KRAJ VYSOČINA: Informace vyžádaná podle zákona 106/1999 Sb. 

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina obdrželo dne 22. března 2021 datovou schránkou  žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. 
 
Podle ust. § 4 odst. 1 a ust. § 13 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „informační zákon“), žádá žadatel povinný subjekt Policie České republiky, Krajské ředitelství policie kraje Vysočina, o poskytnutí informace - písemnosti vedené pod č. j. KRPJ- XXXXX/TČ-2016-160781, ze dne 2. 5. 2017, věcně označené jako „předvolání k provedení identifikačních úkonů.“ 

Ve své žádosti žadatel  uvádí, bude-li nutné z důvodů uvedených v informačním zákonu, zejména například pro překážku ochrany osobních údajů dle § 8a informačního zákona, žádosti, byť i jen zčásti, nevyhovět, žádá o poskytnutí informace v anonymizované podobě. Poskytnutí informace požaduje zaslat datovou schránkou. 

Žadateli byla informace poskytnuta ve formě anonymizované kopie požadované písemnosti a o důvodech a rozsahu anonymizace bylo vydáno povinným subjektem rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti. Dokument byl zaslán jako příloha odpovědi.

mjr. JUDr. Dana Čírtková, tisková mluvčí
30. březen 2021

vytisknout  e-mailem