Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost o pomoc při objasnění dopravní nehody

Dopravní policisté žádají řidiče nebo případné svědky o pomoc při řádném objasnění dopravní nehody, která se stala dne 24.6. v dopoledních odinách v ulici Varšavská před křižovatkou s ulici Tř. Národního odboje. 

Dne 24.6. kolem 9.30 hodin došlo na Střekově v ulici Varšavská před křižovatkou s ulicí Tř. Národního odboje k dopravní nehodě mezi vozidlem a 73letou chodkyní, která přecházela silnici po přechodu pro chodce. Dle výpovědi poškozené k dopravní nehodě došlo tak, že ve chvíli, kdy již byla v druhé polovině přechodu pro chodce do ní z pravé strany narazilo vozidlo a ona upadla na zem. Řidič z tohoto vozidla ženě pomohl vstát a ptal se jí, zda se jí něco nestalo. Poškozená mu odpověděla, že jí nic není a že nepotřebuje žádné ošetření. Řidič následně z místa odjel. Poškozená později pro bolest ruky vyhledala lékařské ošetření a celou událost dodatečně nahlásila na policii.
Policisté proto žádají tohoto řidiče nebo případné svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na nejbližší obvodní oddělení  PČR  nebo na linku 158, z důvodu řádného objasnění celé události.

vytisknout  e-mailem