Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o jména a zápis do knihy návštěv

Druhá část odpovědi na dotaz, po upřesnění dotazu 

Dne 5. února 2013 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraježádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 106/1999 Sb.“) týkající se poskytnutí informací k zápisu v knize návštěv a jmen policistů vyslaných na konkrétní adresu.
 
Žádost zněla, cituji: „zda jsem byla dne 14. 1. 2013 ve 12 hod. řádně zapsána do knihy návštěv na Krajské ředitelství Moravskoslezského kraje, Beskydská 2061, Frýdek-Místek, když jsem byla navštívit policistu ... . Dále pak žádám o jména policistů, kteří dne ... a v kolik hodin byli vysláni na adresu: ... .“.
 
Žádost jsme řádně posoudili. K části dotazu týkající se zápisu do knihy návštěv jsme již informaci v zákonné lhůtě poskytli.
 
V části dotazu týkající se jmen policistů jsme  na základě ustanovení § 14 odst. 5 písm. b) zákona č. 106/1999 Sb. jakožto povinný subjekt vyzvali žadatele k upřesnění žádosti. Dne 1. března 2013 jsme obdrželi upřesněnou část žádosti, která zní, cituji: „Žádám o jména policistů, kteří dne ... na zavolání linky 158 příjeli asi ve 22 15 hod., upřesněte v kolik hodin byli vysláni na adresu: ....
Informaci jsme poskytujeme. Po řádném ověření jsme zjistili, že dne 9. 7. 2012 byli na adresu ... vysláni ve 22.20 hodin policisté obvodního oddělení Policie ČR Frýdek-Místek nstržm. ... a nstržm. ... .
 

vytisknout  e-mailem