Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o jména a zápis do knihy návětěv

Žadatel zažádal o informace o jménech policistů a zápisu do knihy návštěv.  

Dne 5. února 2013 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje  žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 106/1999 Sb.“) týkající se poskytnutí informací k zápisu v knize návštěv a jmen policistů vyslaných na konkrétní adresu.
 
Žádost zní, cituji: „zda jsem byla dne ... ve ... hod. řádně zapsána do knihy návštěv na Krajské ředitelství Moravskoslezského kraje, Beskydská 2061, Frýdek-Místek, když jsem byla navštívit ... . Dále pak žádám o jména policistů, kteří dne ... a v kolik hodin byli vysláni na adresu: ... Frýdek-Místek.“.
 
Žádost povinný subjekt řádně posoudil. V části dotazu týkající se jmen policistů byl tazatel na základě ustanovení § 14 odst. 5 písm. b) zákona č. 106/1999 Sb.vyzván k upřesnění žádosti.
 
K části dotazu týkající se zápisu do knihy návštěv povinný subjekt informace poskytl.  Odpověď zněla: Po řádném ověření informací jsme zjistili, že Vaše jméno není dne ... zapsáno v knize návštěv, která je umístěna u ostrahy areálu Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje na ulici Beskydské č. 2061 ve Frýdku-Místku.

vytisknout  e-mailem