Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o informace - vstup a výjezdy na pozemek

Žadatel T.N. zaslal Policie České republiky, Krajskému ředitelství policie Jihočeského kraje jako povinnému subjektu žádost o informace v tomto znění:

“Jako spoluvlastník pozemkové parcely číslo 369/6 (dále jen „pozemek“) a stavební parcely číslo 230, jejíž součástí je stavba: Stříbřec, č. p. 164, rodinný dům (dále jen „dům“), vše v katastrálním území Stříbřec, Vás ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím žádám o poskytnutí následujících informací:

  1. Dne 5. 7. 2020 kolem osmé hodiny večer vstoupili příslušníci Policie České republiky na pozemek, kde provedli legitimaci osob nacházejících se na tomto pozemku. Chtěl bych Vás požádat o jména policistů, kteří vstoupili na pozemek, a z jakého důvodu provedli vstup na pozemek a legitimaci osob.
  2. Chtěl bych Vás požádat o sdělení počtu oznámení a výjezdů či zásahů Policie České republiky za období od 1. ledna 2020 do 22. července 2020 v souvislosti s výše uvedeným pozemkem a domem v obci Stříbřec, případně v souvislosti s mojí osobou. V návaznosti na tuto informaci bych Vás chtěl dále požádat o informace o dni a hodině, kdy byly oznámení a výjezdy či zásahy uskutečněny, jaké porušení zákona bylo důvodem pro výjezdy či zásahy.“ (dále jen „žádost“)

Informace k bodu 1. policie poskytla, k bodu dva nejsou počty oznámení evidovány a tudíž k dispozici. Důvodem výjezdů bylo provádění šetření k opakovanému rušení nočního klidu a zároveň neoprávněného podnikání ze strany žadatele.

vytisknout  e-mailem