Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace ve vztahu ke konkrétnímu povolení vydanému Policií České republiky

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost zněla:

„Na základě zákona č. 106/1999 Sb. (Zákon o svobodném přístupu k informacím), vás tímto žádám o poskytnutí informace, konkrétně povolení vydaného policií České republiky k provozu ….“

Odpověď:

Povinný subjekt žádost posoudil a sděluje, že odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál krajského ředitelství, …, jako příslušný organizační článek policie, přijal dne … pod č. j. KRPT… žádost právnické osoby … o povolení k provozování střelnice ….

Vzhledem ke skutečnosti, že byly splněny všechny požadavky stanovené § 52 zák. č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu, ve znění pozdějších předpisů, bylo výše uvedeným organizačním článkem policie dne … pod č. j. KRPT… vydáno rozhodnutí k povolení k provozování předmětné střelnice.

V příloze Vám poskytujeme rozhodnutí o povolení, a to v anonymizované podobě při respektování zákonných výluk vyplývajících z § 7 – 11 InfZ, pro které nelze informace poskytnout.

Jelikož dokument konkrétně obsahuje osobní údaje a Policie ČR jakožto správce osobních údajů je při jejich zpracování vázána právními předpisy na ochranu osobních údajů, a proto musí postupovat v souladu se zásadami zpracování, zejména zákonností zpracování, minimalizací údajů apod., nelze tedy automaticky sdělovat osobní údaje obsažené v předmětném rozhodnutí o povolení.

vytisknout  e-mailem