Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost o informace týkající se protiprávního jednání

Žadatel se domáhá informací dle zákona č. 106/1999 Sb. 

Krajské ředitelství policie Karlovarské kraje obdrželo dne 10. června 2019 datovou schránkou žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, týkající se oznámení na tísňovou linku a poté i na oddělení Policie, kde žadatel požaduje informace v následujícím znění:

1) O stavu řízení ve výše uvedené věci.

2) U jakého orgánu je veden spis k dané věci a jeho číslo jednací.

3) Kopie spisového materiálu k dané věci k dnešnímu dni. Pokud bude vyžadováno prokázání právního zájmu, uvádím že jednáním pachatele  jsem byl ohrožen, poškozen a vystaven nebezpeční úrazu či dokonce smrti a mám tedy jednoznačný právní zájem na řádném prošetření dané věci, stejně jako zájem o dohled nad činností policejních  orgánů a s tím související případné podněty k opravným prostředkům a námitkám.

Krajské ředitelství policie Karlovarské kraje žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, posoudilo a sděluje, že daná věc je v současné době v prošetřování. Spisový materiál byl postoupen dne 11. 6. 2019 dle místní a věcné příslušnosti na Obvodní oddělení policie České republiky v Chebu - město, Hviezdoslavovo náměstí 4, 350 15 Cheb a je veden pod číslem jednacím XXX. Jako účastník řízení dané věci máte dle § 38 odst. 1 správního řádu, zákona č. 500/2004 Sb., právo nahlížet do spisu, a tak tohoto práva můžete plně využít.

Zpracovala: nprap. Bc. Kateřina Krejčí

 

 

vytisknout  e-mailem