Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb.

Věc: žádost o poskytnutí informace v souladu se zákonem č. 106/1999Sb. o svobodném přístupu k informacím,  a v souladu se zákonem č. 2/1993Sb. o svobodném přístupu k informacím – nestranně a pravdivě, v souladu se zákonem č. 141/1961Sb. Tr.řádu a v souladu se zákonem č. 1/1993Sb. Ústavy ČR. Ve věci úkonu Příslušníků Policie ČR, Krajské ředitelství Libereckého kraje, Územní odbor Semily , Obvodního oddělení Semily, o úkonech , přivolaných  příslušníků , zasahujících  dne 8. 10.2020 , služebního čísla XX a č. XX, kde se nalézají, záznamy z tohoto úkonu, tj. lustrace osob, přítomných – dopouštějících se nezákonného jednání , kde se nalézá , fotodokumentace, předložené listiny, soudním exekutorem, a pod jakým číslem jednacím, je tento spis veden u Policie ČR, Obvodní oddělení Semily , kde tito příslušníci svoji činnosti a nečinnosti, napomáhali, zničení majetku ,  žadatele- oznamovatele. Na zákonnou ochranu, před nezákonným, jednáním.  Žádán o poskytnutí , informace na položené otázky a to písemnou formou a jejich zveřejnění

  1. Kde se nalézá , záznam- telefonického rozhovoru učiněného dne 8.10.2020, s e soudním exekutorem  učiněný na PČR KŘP LK ,  že bude dne 8.10. činit úkony u domu č. XX proti XX  a  poskytnutí kopie tohoto záznamu.

  1. Zda, příslušníkům,  Policie ČR, služebního čísla XX a č. XX  byla ,  ze strany , soudního exekutora,  osoby- soudního exekutora, předložena veřejná listina - a to originál a zda z této listiny , mají kopii této listiny , pro potřebu Policie ČR , mající náležitosti, předepsané zákonem , opatřená doložkou právní moci a vykonatelnosti.

  1. Pod jakým číslem, jednacím s uvedením tohoto č.j. je veden záznam  příslušníků Policie ČR , Obvodního oddělení Semily , služebního čísla XX a č. XX  se záznamem, lustrace osob, přítomných , dne 8.10.2020, které napomáhaly k ničení majetku , občana XX  bez zákonného oprávnění.

  1. Zda byli Příslušníci Policie ČR, služebního čísla XX a č. XX , Obvodního oddělení Semily, nabádání, některou úřední osobou, aby proti nezákonné činnosti, soudního exekutora nezasahovali, telefonicky, e. mailem   a to i vedoucích pracovníků PČR Semily.

  1.   Zda byli Příslušníci Policie ČR, služebního čísla XX a č. XX , Obvodního oddělení Semily, nabádání, některou úřední osobou, aby proti nezákonné činnosti, soudního exekutora nezasahovali, telefonicky, e. mailem   a to i  úředních osob soudních – Okresní soud Semily – soudní exekutor, XX

K žádosti o vydání záznamu telefoníího hovoru bylo vystaveno Rozhodnutí o zamítnutí žádosti o informaci a naleznete ho v "souvislostech". 

V odkazu "souvislosti" naleznete rovněž naše odpovědi na otázky žadatele.

14. 5. 2021
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Česká Lípa

vytisknout  e-mailem