Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Žádost o informace ohledně telefonních čísel

Zveřejnění dle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje obdrželo dne 30.06.2021 žádost žadatele o doplnění informace dle zákona č. 106/1999 Sb., ve které žádáte poskytnutí následující informace:
 
„Dle již poskytnutých informací neprovedenými úkony dle § 88a, nevíte, komu patří tři telefonní čísla, nevíte, z jakého el. přístroje jsou posílány sms zprávy, nevíte, pod jakými IP adresami je páchána trestná činnost, dle právního řádu trestní řád, který ukládá povinnost provádět úkony, tyto úkony účelově maříte, kde odbor vnitřní kontroly toto vyhodnocuje jako nedůvodné, je spáchán ve dvou řízeních trestný čin porušení tajemství doručovaných zpráv a neopravněný přístup k počítačovému systému z emilu, který založila pachatelka, a vy to nevíte, lhůty prodlužujete nezákonným úkonem, o kterém ví dostatečně s předstihem státní zástupce, a nezmění výčet úkonů ani nijak nezasáhne a zůstává nečinný, v přestupkových a trestních řízeních se dopouštíte nezákonností a zásahů do práv třetích stran, za které povyšujete úřední osoby, falšujete podání vysvětlení, které nemáte ani podepsané od žadatele, tímto žádám o doplnění informace, vy nejste ještě prověřováni policejním orgánem GIBS?“
 
Policie České republiky jako povinný subjekt podle ustanovení § 2 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb. žádost posoudila a sděluje k výše uvedenému následující informace:
 
Krajskému ředitelství policie Karlovarského kraje není požadovaná informace známa. S Vaším dotazem se obraťte na Generální inspekci bezpečnostních sborů.

kpt. Mgr. Pavel Žíha
14. 7. 2021

vytisknout  e-mailem