Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o informace - odbor vnitřních věcí Český Krumlov

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje, Lannova 26, 370 74 České Budějovice (dále jen „krajské ředitelství“) obdrželo prostřednictvím datové schránky dne 18. srpna 2022 žádost o poskytnutí informace ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 106/1999 Sb., žadatel Mgr. Jana Kitzbergerová (dále jen „žadatel“), kterou se výše jmenovaná domáhá následujících informací:

Žádám o poskytnutí informace, zda byl Odbor vnitřních věcí Městského úřadu Český Krumlov v oblasti přestupkové agendy v letech 2016 až 2021 vyšetřován Policií České republiky. Žádám o sdělení, zda se šetření týkalo konkrétních úředních osob či konkrétních kauz, kdy žádám o sdělení jména konkrétní úřední osoby, jaký by předmět vyšetřování a žádám o sdělení spisových značek přestupkových spisů, které byly předmětem šetření PČR a příslušné spisové značku policie ČR. Dále žádám o sdělení, zda byly případy dozorovány Okresním stáním zastupitelstvím v Českém Krumlově a jakým konkrétním státním zástupcem byly dozorovány. Žádám o sdělení, kdo z Městského úřadu Český Krumlov s Policií České republiky za Městský úřad Český Krumlov jednal….“

Sděleno bylo  následující:

Odbor vnitřních věcí Městského úřadu Český Krumlov v oblasti přestupkové agendy v letech 2016 až 2021 nebyl Policií České republiky vyšetřován.

vytisknout  e-mailem